Werk jij mee aan ons verkiezingsprogramma?

De afgelopen weken is het Beleidsteam volop bezig geweest met het verzamelen van input voor het verkiezingsprogramma van Volt in Nederland. Meer dan 20 evenementen zijn georganiseerd met lokale teams door heel Nederland! En er staan er nog meer op de planning. 

Samen met alle Voltleden willen we een verkiezingsprogramma schrijven waarbij iedereen mee kan denken. Tot 15 januari hebben alle leden de tijd om hun ideeën per mail te sturen naar de coördinatoren. Weet je niet goed waar jouw ideeën onder vallen? Stuur vooral een mailtje naar Frank Toeset of Ernst Boutkan van het kernteam. 

Na 15 januari zal er gekozen worden welke subonderwerpen er verder worden uitgewerkt voor het verkiezingsprogramma. Dit zal wederom door een (online) stemming van alle Voltleden in Nederland gebeuren. Mocht je willen helpen met het uitwerken van deze subonderwerpen, dan kun je ook alvast een mailtje sturen naar het kernteam. Hierin vertel je wat jouw expertise is en hoe je denkt te kunnen bijdragen. Wie weet staat straks een van jouw ideeën op de agenda in de Tweede Kamer!

Vriendelijke groet, Ernst en Frank

PS We zoeken nog een Themacoördinator rondom het thema Mobiliteit. Ben jij geïnteresseerd in hoe de infrastructuur in Nederland duurzamer kan worden ingericht? Meld je aan met je cv en motivatiebrief bij Ernst.Boutkan@volteuropa.org of Frank.Toeset@volteuropa.org.

PPS vergeet niet om te doneren via www.steunvolt.nl en vraag je mede-Volters om hetzelfde te doen!