Volt General Assembly Sofia live-stream

Aanstaand weekend komen er Volters uit heel Europa samen in Sofia. Dit omdat de Europese ledenvergadering van Volt op de agenda staat. Een geweldig event waar we ook nog eens ons nieuwe Europese bestuur gaan kiezen! Afreizen naar Bulgarije gaat echter niet iedereen lukken. Dat begrijpen wij heel goed. Daarom willen we een beetje Sofia naar Nederland halen dit weekend.

Wil jij ook samen met ons deel uit maken van de discussies, de presentaties volgen en natuurlijk stemmen? Kom dan aanstaande zaterdag naar Utrecht! Via een live-stream zullen we de dag meebeleven hier in Nederland. Onder het genot van een drankje halen we de zogenoemde General Assembly naar hier en zullen we met elkaar spreken over hetgeen zich afspeelt op ons Europese Volt toneel.

Het stemmen deze zaterdag zal online verlopen. Omdat dit af en toe best een uitdaging is zal er iemand aan bezig zijn die jullie hierbij kan bijstaan. Des temeer reden om je dit weekend aan te sluiten bij de andere Volters vanuit heel Nederland!

Locatie: Seat2Meat Utrecht, een locatie tegen het centraal station aan: Meeting Plaza Utrecht CS, Godebaldkwartier 357, 3511DT Utrecht

Tijd: Van 10:00 tot 17:00

Hoewel de zaal gratis is deze keer, moeten we wel een bijdrage aan koffie/thee e.d. van 10€ per persoon betalen. Laat je echter daardoor niet weerhouden te komen: als die bijdrage een probleem voor jou is kan Volt kan daarin tegemoetkomen.

Meld je nu aan door een simpel mailtje te sturen naar: felix.Meyknecht@volteuropa.org en dan zien we u zaterdag.

When?

October 12, 2019 at 10am - 5pm

Where?

Seat2Meat Utrecht
Godebaldkwartier 357
Utrecht 3511 DT
Netherlands
Google map and directions