Volt-ALV en -Congres

Volt ALV en Congres(Reserveer nu je plekje! Klik hier)

Over dit evenement

Nadere info volgt binnenkort, hier alvast een korte samenvatting:

In het ochtendgedeelte (09:30-12:00) stemmen we over de wijzigingen op de statuten en het huishoudelijk reglement. Tijdens deze ALV kunnen de leden de wijzigingen dus definitief aannemen en afwijzen. 

In het middaggedeelte (12:30-17:30) kiezen we de nieuwe bestuursleden, de kandidaten- en kascommissie. Ook zal er tijdens dit middaggedeelte gezorgd worden voor een inhoudelijk en interactief programma. We zijn druk bezig met het organiseren van interessante sprekers en workshops. 

Het is voor alle leden ook mogelijk om alleen het middagprogramma te volgen. Geef dit ajb even aan bij het bestellen van je kaartje.

Programma (CONCEPT)

09:15 - 09:45 Inloop ochtendgedeelte

09:45 - 12:00 Stemming statuten en huishoudelijk reglement

12:00 - 12:30 Pauze en inloop middaggedeelte

12:30 - 17:30 Congres (verkiezing bestuursleden, kandidatencommissie, kascommissie, workshops en sprekers)

17:30 - 19:00 Afsluitende borrel

Deelname aan de ALV en het congres is natuurlijk gratis, wel willen we graag dat iedereen zich online aanmeldt door een (gratis) kaartje te bestellen. Op deze manier heeft de organisatie een goed overzicht van het aantal bezoekers en gaan de aanmeldingen op de dag zelf een stuk eenvoudiger.

Omdat de organisatie van deze dag ook geld kost, is er de mogelijkheid een vrijwillige evenements-bijdrage te geven op het moment dat je je kaartje reserveert. We willen daarom vragen of iedereen die het kan betalen, een vrijwillige bijdrage wil doen om Volt te helpen de kosten van dit evenement te dekken. De schatting is dat het evenement ongeveer €18 per persoon kost (huur van de locatie, de vergoeding voor de gastspreker, koffie en thee en overigen).

 When?

February 01, 2020 at 9:45am - 5:30pm

 Where?

CKE
Pastoor Petersstraat 180
Eindhoven 5612 LW
Netherlands
Google map and directions