Update bestuursvergadering 26-09-2019

Afgelopen bestuursvergadering hebben we vooral stilgestaan bij de vacatures voor de fulltimers. Het bestuur heeft nogmaals de vacatures en het proces besproken en goedgekeurd. We beginnen eind van deze week namelijk met het werven van betaalde fulltimers voor Volt Nederland. Een grote stap en mijlpaal voor Volt. Om optimaal gebruik te maken van deze nieuwe krachten en onze cultuur vast te houden hebben we als bestuur weer even stilgestaan bij een paar belangrijke punten. Bijvoorbeeld dat zij aanvulling zijn en niet ter vervanging. We zullen er daarom voor waken dat werk niet naar hen wordt geschoven, maar dat zij er juist voor kunnen zorgen dat er de vaart in de organisatie blijft. Volt blijft natuurlijk een beweging van veel mensen. We zullen er samen op letten dat de vrijwilligers en leden centraal blijven staan en in hun kracht gezet worden door de fulltimers.

Naast de fulltimers zijn we bezig met een hoop andere vacatures om de organisatie te professionaliseren. Zo heeft het beleidsteam een hoop reacties gekregen op de vacatures en is druk bezig met het doorwerken van de cv’s en brieven. Andere vacatures zoals de kandidatencommissie hebben nog een extra push nodig. Heb jij je nog niet aangemeld voor een vacature? Bekijk ze dan gelijk hier even.

Naast de vacatures hebben we stilgestaan bij een aantal andere zaken. Zo staan we er financieel steeds beter voor. Het fundraising team is druk bezig met het opzetten van een aantal activiteiten en er zijn alweer wat grotere donaties binnengehaald. Ook zijn we druk in gesprek met de bank om het innen van contributies goed te regelen.