Statuten- en Huishoudelijk Reglement-ALV

ALV enkel ter bespreking van de statuten en huishoudelijk reglement.

(Reserveer nu je plekje! klik hier)

Over dit evenement

Tijdens deze ALV bespreken we de statuten en huishoudelijk reglement. Wil je met ons live in gesprek over de wijzigingen in deze documenten? Kom dan naar deze ALV. In verband met de eisen voor wijzigingen kunnen de leden tijdens deze ALV nog niet stemmen over de wijzigingen.

Op de ALV van 1 februari kunnen we definitief stemmen over de wijzigingen in de statuten en het huishoudelijk reglement. Op die dag zal er ook een uitgebreid inhoudelijk en interactief programma zijn. Voor meer info over de ALV van 1 februari, kijk hier.

Programma (CONCEPT)

09:00 - 10:00 Inloop

10:00 - 13:00 Bespreking statuten en huishoudelijk reglement

Deelname aan de ALV en het congres is natuurlijk gratis, wel willen we graag dat iedereen zich online aanmeldt door een (gratis) kaartje te bestellen. Op deze manier heeft de organisatie een goed overzicht van het aantal bezoekers en gaan de aanmeldingen op de dag zelf een stuk eenvoudiger.

Omdat de organisatie van het congres ook geld kost, is er de mogelijkheid een vrijwillige evenementsbijdrage te geven op het moment dat je je kaartje reserveert. We willen daarom vragen of iedereen die het kan betalen, een vrijwillige bijdrage wil doen om Volt te helpen de kosten van dit evenement te dekken. De schatting is dat het evenement ongeveer €18 per persoon kost (huur van de locatie, de vergoeding voor de gastspreker, koffie en thee en overigen).

When?

January 18, 2020 at 10am - 1pm