Run for Volt gaat van start!

Het Run for Volt-programma gaat begin 2020 van start! Dit unieke trainingsprogramma is bedoeld voor mensen met weinig tot geen politieke ervaring die willen ontdekken of er een politicus in hen schuilt. De deelnemers zijn inmiddels bekend en zijn in december geselecteerd op basis van brieven, filmpjes en een speed-date night. Er waren veel aanmeldingen, wat betekent dat we helaas niet iedereen een plek hebben kunnen aanbieden. Toch bedanken wij ook deze mensen voor hun moeite en aanmelding. En niet getreurd: wij verwachten het programma bij groot succes zeker wel te herhalen! 

Er worden in totaal drie trainingsweekenden gehouden:

11 & 12 januari: Richt zich op de Volt-organisatie en Volt-waarden. Aan het einde van het weekend zullen de deelnemers een pitch kunnen houden over Volt in hun eigen passende vorm.

8 & 9 februari: Zal gaan over de verhoudingen in Europa en de positie van Volt ten opzichte van deze dynamiek. Daar zullen de deelnemers het debat met elkaar over aangaan. 

7 & 8 maart: Richt zich op het Nederlandse politieke landschap. Hier staat het voeren van een dialoog met de kiezers en het omgaan met de media centraal.

Wij zijn overtuigd dat er voor alle kandidaten een weg is om met succes politiek actief te worden. Het Run for Volt-programma zal skills aanreiken en inzichten bieden om dat vertrouwen verder uit te bouwen. Wij zetten hiermee de eerste stap naar een mooie kandidatenlijst in maart 2021!  

Hartelijke groet, Sandra

PS vergeet niet om te doneren via www.steunvolt.nl en vraag je mede-Volters om hetzelfde te doen!