Run for Volt

Voltvertegenwoordigers gezocht

Politieke ervaring niet noodzakelijk, lef en daadkracht wel!

Maak je je ook zorgen om de toekomst van Nederland en Europa? Vind je ook dat het politieke systeem uit de vorige eeuw plaats moet maken voor een nieuwe generatie? Meld je dan aan voor het Run for Volt programma.

Volt is op zoek naar talentvolle en moedige mensen die in staat zijn om ideeën, mensen en oplossingen te verbinden. Volt gelooft daarbij dat er in iedereen een volksvertegenwoordiger kan schuilen en wil potentiële kandidaten de kans geven om de politicus in zichzelf te ontdekken. Het Run voor Volt programma bestaat uit drie trainingsweekenden waarbij je training in presenteren, debatteren en dialogen voeren krijgt en ook het Europese en Nederlandse politieke landschap beter leert begrijpen.

Het programma staat open voor iedereen vanaf 18 jaar. Er wordt een bijdrage van € 120,- gevraagd (ben je Volt lid dan is je bijdrage € 90,-.). De trainingsweekenden vinden plaats op 11/12 januari, 8/9 februari en 7/8 maart.

Ben je enthousiast? Meld je aan! Stuur je pitch (brief, filmpje of anders) met je motivatie (waarom Volt, waarom dit programma?) en een link naar je LinkedIn profiel of andere social media naar runforvolt@voltnederland.org voor 30 november 2019.

Maak het verschil! Doe mee met Volt!

Je gegevens zijn veilig bij ons, we houden rekening met je privacy en zullen je informatie verwijderen mocht je niet geselecteerd worden. 

 When?

February 08, 2020 at 12pm - February 09, 2020