Volt Rotterdam

Gwenaelle Boyaval
Bas Vos
Sipke Dijkshoorn

Leer het Volt Rotterdam stedenteam kennen 👇!

Als lokale tak in Rotterdam hebben wij als doel om de visie en waarden van Volt naar Rotterdam te vertalen. Wij zien graag een stad waar een nieuwe vorm van politiek wordt bedreven. Een vorm van politiek waar luisteren centraal staat en maatschappelijke problemen worden aangepakt door samen te werken. Lokaal, nationaal, maar ook internationaal. Door de uitstekende uitgangspositie van Rotterdam in Europa hebben we dan ook de uitgelezen kans om dit op korte termijn te realiseren. Laten we over grenzen heen kijken om van Rotterdam een baken te maken van inclusiviteit, progressiviteit en sociale gelijkheid!

Om onze doelen te realiseren zijn wij als team hard bezig met bijvoorbeeld het contact leggen met lokale organisaties, het organiseren van interessante bijeenkomsten waar iedereen zijn zegje kan doen over Volt-activiteiten in Rotterdam en het schrijven van lokale beleidsvoorstellen.

Ben je geïnteresseerd in wat Volt Rotterdam doet of wil je meehelpen om Volt in Rotterdam te laten groeien? Twijfel dan niet om contact op te nemen met het team!

rotterdam@voltnederland.org

Cristiano giordano
Jelle Dijkshoorn

Vind ons op sociale media