Reyhan Cigdem

Al jaren heb ik me verbaasd over hoe Europa werkt. Soms positief, soms ... niet zo positief. Zo is het voor ons vanzelfsprekend om vrij door Europa te kunnen reizen. Ook kunnen we sinds kort binnen alle landen van Europa gebruik maken van  dezelfde mobiele tarieven. Op wereldschaal gezien zijn de Europese landen, in ieder geval in omvang, best wel klein. Daarom heb ik altijd de noodzaak gevoeld voor méér Europese samenwerking. Dat is de reden dat ik bij Volt zit, om de dingen die wij als vanzelfsprekend ervaren, actief te ondersteunen. 

Zelf heb ik een migratieachtergrond en weet ik maar al te goed hoe het is om te leven in een land waarin je vrijheden worden beperkt en je mensenrechten niet worden gewaarborgd. Dat geeft mij de motivatie om de kansen die ik hier in Nederland kreeg, ten volste te benutten en zo ook mijn steentje bij te dragen aan onze maatschappij. 

Ik woon in Rotterdam maar studeer aan de universiteit in Leuven (België) en die mogelijkheid om te kunnen wonen, werken of studeren waar je wilt, gun ik iedereen. Met Volt hoop ik die waardering voor Europa breed uit te dragen, zodat ook anderen beseffen hoe fijn het is wat we hier hebben met z'n allen.

 

Woonplaats: Rotterdam
Geboortedatum: 20 oktober 1992
Geboorteplaats: Goirle
Geslacht: Vrouw
LinkedIn
Facebook