Nieuw beleidsteam is aan de slag!

Op zaterdag 5 oktober vond de eerste oefendag plaats voor de vers aangestelde themacoördinatoren! Deze negen coördinatoren zullen zich volledig gaan inzetten om samen met de leden een sterk, progressief en sociaal verkiezingsprogramma te schrijven voor de Nederlandse verkiezingen van 2021.

Deze zomer is er een toolbox uitgewerkt, samen met een fase plan, waarmee via de steden teams op lokaal niveau input zal worden verzameld bij de leden. In combinatie met de input vanuit de beleidsmakers uit Brussel en vanuit de lokale teams, worden deze coördinatoren een belangrijke brug tussen Brussel en het lokale. Dit zorgt niet alleen voor een goede band tussen de beleidsmakers en de leden van Volt, maar ook voor een mogelijkheid om direct input te leveren als Volt lid. Iedereen kan betrokken worden bij onderwerpen die hij of zij interessant vindt. Op deze manier komt de politiek weer bij de burger.

Er wordt hard gewerkt om alles goed te laten verlopen in de opstartfase. Binnenkort hopen we de stedenteams dusdanig betrokken te hebben bij dit proces zodat ieder lid input kan gaan leveren! Let dus goed op wanneer er lokale meetings georganiseerd gaan worden. Voor je het weet, kun jij jouw mening laten horen over een belangrijk stukje beleid en dat in de 2e kamer terecht laten komen!