Landelijke bijeenkomst Volt-seniorennetwerk

Het is al enige tijd bekend dat Volt aan het groeien is en dat voorlopig zal blijven doen. Wat we echter nog niet eerder hebben gemeld, is dat Volt ook steeds populairder wordt onder senioren, hoewel het fundament van onze beweging toch echt gelegd is door jongeren. Blijkbaar is dit geen belemmering. We zien dit als en positieve ontwikkeling omdat de levenservaring en professionele ervaring die deze mensen meebrengen, ons alleen maar sterker kunnen maken.

Op weg naar de Tweede Kamerverkiezingen zouden we graag meer willen doen met deze trend. We zouden daarom een debat willen organiseren tussen jong en oud om zo tot nieuwe inzichten te komen, een zoektocht naar het zogeheten ‘ei van Columbus’. Reinier van Lanschot, Frans Jacobs en Wouter Put zullen hun licht laten schijnen over verschillende onderwerpen om de discussie sturing te geven. Ook zal er ruimte zijn om in kleine groepjes te discussiëren, waarvan de resultaten uiteindelijk gedeeld zullen worden.

Dit zal plaatsvinden op 3 november 2019 in het Milieucentrum Utrecht, van 12.00 tot 16.00. Er zal plaats zijn voor 50 deelnemers en er zal een lunch inbegrepen zijn. De dag zal tot doel hebben om gedachtewisseling tussen jong en oud te bevorderen en jonge Volters te laten profiteren van de expertise, ervaring en netwerken van de senioren.

Aanmelden voor deze dag kan bij Wim Monasso. Er wordt een kleine bijdrage van 5 euro gevraagd voor de lunch.

We hopen jullie daar te zien!

Verwachtingsvolle groet,

Reinier Bakker, Frans Jacobs, Wim Monasso en Wouter Put. 

When?

November 03, 2019 at 12pm - 4pm

Where?

Mileucentrum Utrecht
Oude Gracht 60
Utrecht 3511 AS
Netherlands
Google map and directions
CONTACT
Wim Monasso ·