Juliet Broersen

“Ik zie bovenal kansen in het veranderen van het huidige Europese politieke systeem.”

Ik sta voor toekomstgericht denken, ondernemerschap en investeren in innovatie. Voor een groene economie en het slim inzetten van energie. Voor het doorbreken van het glazen plafond, meer vrouwelijke vertegenwoordiging in topposities en de politiek.

Ik houd van no-nonsense communicatie, duidelijke taal en reacties uitlokken. Ik heb een hekel aan de zin ‘nee, dat gaat niet lukken’.

Ik sta bekend als ‘Juul-regelt-het-wel’ en ik denk dat charisma power is. Ik heb internationale communicatie gestudeerd en werk als freelance marketing en branding coördinator voor de meest uiteenlopende bedrijven. Ik ben 22 en heb van nature eigenlijk geen blond haar. Na studeren en werken in verschillende landen woon ik op dit moment in Amsterdam.

Voor Volt ben ik verantwoordelijk voor het creatieve productieteam op de communicatieafdeling, en vertegenwoordig ik Volt als zesde kandidaat tijdens de Europese Parlementsverkiezingen.

Door een internationale focus en netwerk is mijn perspectief op Europa en haar concurrentie veranderd. Daarom zie ik bovenal kansen in het veranderen van het huidige Europese politieke systeem. Een Europese politieke partij als Volt is daarom een goede eerste stap.

Vragen of koffiedate?Juliet.Broersen@volteuropa.org

Woonplaats: Amsterdam
Geboortedatum: 1 juni 1996
Geboorteplaats: Alkmaar
Geslacht: Vrouw
LinkedIn
Instagram
Facebook