Jasper Munnichs

 

Ik ben Jasper en ben vijfentwintig jaar oud. Na mijn jeugd in Wageningen ben ik natuurkunde en informatica gaan studeren in Utrecht. Bij Volt zet ik mij voltijds in voor een sterk, toekomstgericht Europa, waarin iedereen meetelt.

Door samen te werken in Europa, kunnen inwoners van een klein land als Nederland tegenwicht bieden aan de groeiende macht van grote bedrijven en opkomende landen zoals China. Met Volt wil ik daarom bouwen aan een daadkrachtig Europa. Maar dat Europa moet ook sociaal én politiek zijn. Dat betekent dat Europa zorg moet dragen voor zijn mensen en dichterbij de burger moet staan.

Door vergaande democratisering moet de gewone mens een stem krijgen in de grote uitdagingen van deze tijd. Zo kunnen Europeanen de baas worden over de groeiende ongelijkheid, een halt toeroepen aan het opkomend populisme en daarmee hun toekomst in eigen handen nemen. Zo kunnen alle Europeanen trots zijn op Europa.

Ik zie Europa als het hoogtepunt van vrijheid en gelijkheid. Laten we daarom verbroederen om dit te verdedigen en te versterken. Daarom is Volt een Europese politieke partij. Want naast Nederlander, ben ik Europeaan. En wij zijn Europa!

Woonplaats: Utrecht
Geboortedatum: 29 april 1993
Geboorteplaats: Wageningen
Geslacht: Man
Facebook
LinkedIn