Ondertitelaar

Task: het ondertitelen van Nederlandstalige filmpjes die +- 1 minuut duren. Het gaat hierbij om talkshows waarin Reinier heeft gezeten!

Het liefst maak je weinig spelfouten en vind je het leuk om naar vette Volt filmpjes te kijken ;) Stuur joost.bartels@volteuropa.org een berichtje als je meer wilt weten of aan de slag wilt! Ook als je nog geen programma hebt om dit te doen, dit valt te regelen.

Add your reaction Share

Algemeen lid - personeelszaken

Het personeelszaken team is op zoek naar versterking. Er liggen verschillende taken die opgepakt moeten worden. Er is veel vrijheid om zelf ideeën voor te stellen en initiatief te nemen om samen Volt te professionaliseren en verbeteren.

Momenteel zijn we bezig met de volgende onderwerpen en kunnen daarbij jouw hulp gebruiken:

 • Het optimaliseren van de Customer journey vanuit HR perspectief (wat is de ‘reis’ die de een geïnteresseerde doorloopt op onze website / aanmeldproces)
 • Het aanbieden van trainingen: Buddy system training / Onboarding training / training voor de kandidaten
 • Het bijwerken van het personeelszaken handboek en het creëren van personeelszaken FAQs

Eerdere personeelszaken ervaring is niet nodig, wel is het belangrijk dat je sociaal, analytisch en initiatief nemend bent. Het zou fijn zijn als je ongeveer 6 uur per week beschikbaar bent.

Interesse? Stuur dan een e-mail met een korte motivatie (max 400 woorden) naar: liping.oerlemans@volteuropa.org

Add your reaction Share

Inschrijving-coördinator

Volt’s HR team in Nederland is op zoek naar versterking. Volt is een dynamische en snelgroeiende organisatie. Elke dag krijgen we nieuwe leden aanmeldingen binnen, om ervoor te zorgen dat onze nieuwe leden zo snel mogelijk een plekje binnen onze organisatie vinden, steken wij samen veel tijd in het activeren van onze vrijwilligers.

Door ons jonge karakter zijn we enorm afhankelijk van onze vrijwilligers. Daarom is het ontzettend belangrijk dat we zo veel mogelijk nieuwe mensen aantrekken en deze nieuwe leden zo goed mogelijk begeleiden om actief te worden binnen Volt.

Als aanmelding coördinator zal je onder anderen verantwoordelijk zijn voor de volgende taken:

 • Nadenken over het proces nadat een lid zich heeft aangemeld via de website (hoe activeren we nieuwe leden en hoe zorgen we ervoor dat nieuwe leden geïnteresseerd blijven)
 • Coördineren van onboardings (mensen die niet in een stadsteam vallen zelf onboarden of toewijzen aan de dichtstbijzijnde local HR lead)
 • Opschoningsacties van onze ledendatabase: alle mensen die zich hebben aangemeld voor een bepaalde datum alsnog benaderen om te kijken of je deze leden kan activeren
 • Updates geven vanuit de ledendatabase: informeer de rest van de organisatie, eens per week, over de openstaande leden aanmeldingen

Eerdere HR ervaring is niet nodig, wel is het belangrijk dat je sociaal, enthousiast en makkelijk in de omgang bent. Daarnaast is het een pré als je nauwkeurig werkt. Het zou fijn zijn als je ongeveer 4 tot 6 uur per week beschikbaar bent.

Interesse? Stuur dan een e-mail met een korte motivatie (max 400 woorden) naar: liping.oerlemans@volteuropa.org

Add your reaction Share

Open sollicitaties

Als een jonge en snelgroeiende organisatie zijn we altijd op zoek naar nieuwe vrijwilligers die ons team komen versterken! Hebben de huidige vacatures jou niet aangesproken maar wil je wel actief worden en ons ondersteunen? Open sollicitaties zijn altijd welkom! Indien je Volt graag komt versterken, stuur dan een e-mail met de onderstaande informatie:

 • Welke kennis en/of vaardigheid wil je graag bij Volt inbrengen?
 • Hoe zou ons team willen versterken?
 • Wat is jouw achtergrond?
 • Contactgegevens & bereikbaarheid

naar liping.oerlemans@volteuropa.org

Add your reaction Share

Evenementenondersteuner

Tijdens de evenementen van Volt, zoals de ALV, hebben we mensen nodig die om kunnen gaan met de geluids- en lichtapparatuur. Denk aan spotlights, beamers, individuele draadloze microfoons, etc. Ervaring met het klaarzetten van alle apparatuur en afstellen van het geluid en de lichten is gevraagd.

Ook willen we de mogelijkheid hebben onze evenementen te livestreamen.
Jij zal ervoor zorgen dat deze evenementen vlekkeloos verlopen, en inspringen wanneer er iets misgaat, zoals bij een microfoon die uitvalt.

Geschatte tijdsinvestering: We hebben ongeveer een keer per maand een groot evenement waarbij je de hele dag bezig zal zijn. Daarbij komt de voorbereiding die je nodig zal hebben. Je kan uitgaan van twee volle dagen per maand.

Ben je geïnteresseerd in deze functie? Stuur dan een mail naar sebastiaan.apon@volteuropa.org of een berichtje op Workplace!

 

Add your reaction Share