Fundraising Team lanceert grote Brievenactie

De voorbereidingen van Volt op de deelname aan de volgende Tweede Kamerverkiezingen zijn in volle gang. We hebben ontzettend goede mensen en ideeën. Dat maakt het werken voor het fundraisingteam ontzettend leuk. Onze taak is het bedenken van leuke campagnes om geld in te zamelen waarmee de mensen en ideeën van Volt de Nederlandse politiek kunnen veranderen. Zonder poen kan je niets doen!

Sinds de zomer hebben we een fundraisingteam opgezet en is de strategie voor het komende jaar bedacht. We hebben teams voor verschillende donoren (grote en kleine donoren) die zich richten op terugkerende donaties en ledengroei. Dit levert een betrouwbare financiële basis op waardoor Volt structurele uitgaven kan doen om te bouwen aan de organisatie zoals het aannemen van fulltime werknemers.

Concreet hebben we het volgende gedaan. In het najaar is het team van start gegaan met de lancering van de Spinozacirkel, een netwerk van grotere donateurs die voor een langere periode hun steun aan Volt toezeggen. Hier zijn al een aantal successen geboekt!

Het jaar sluiten we af met een grote brievenactie aan al onze leden in Nederland met de oproep om naar daadkracht een bijdrage te geven aan onze crowdfundingactie. Vanaf hier willen we alvast iedereen bedanken die hier gehoor aan heeft gegeven! Heb je nog tips voor het fundraisingteam? Neem contact met ons op via fondsenwerving@voltnederland.org.

Tot slot, vergeet niet om te doneren via www.steunvolt.nl en vraag je mede-Volters om hetzelfde te doen!

Hartelijke groet, Thijs en Ron

PS vergeet niet om te doneren via www.steunvolt.nl en vraag je mede-Volters om hetzelfde te doen!