Bestuursleden


Bestuursleden
Op 15 december 2018 is het eerste gekozen bestuur van Volt in Nederland aangetreden. Om de continuïteit te waarborgen heeft het bestuur een rooster van aftreden opgesteld. Binnenkort moet een aantal bestuursleden van Volt Nederland daarom aftreden. Wij zoeken daarom nieuwe enthousiaste kandidaten voor het bestuur, die Volt in Nederland uitbouwen en op de kaart helpen zetten richting de TK2021.
Om een goede man/vrouw verhouding binnen het bestuur te waarborgen zijn we dit jaar op zoek naar twee vrouwelijke bestuursleden en één mannelijk bestuurslid.

Het bestuur heeft de dagelijkse leiding over de beweging . Samen met de andere vrijwilligers werkt het bestuur aan het realiseren van de doelen van Volt en het opbouwen van een sterke organisatie. De bestuursleden sturen de verschillende teams aan, stellen de strategie vast en bewaken de algemene koers van de organisatie. Volt Nederland is een jonge partij en beschikt nog niet over een uitgebreid partijbureau. Momenteel liggen daarom ook veel uitvoerende taken bij het bestuur .

Werkzaamheden
Als bestuurslid:

Eisen
Om deze mooie en snelgroeiende beweging aan te sturen zijn wij op zoek naar Volters die de volgende vaardigheden hebben:

Als bestuurslid:

Daarnaast heb je als bestuurslid een visie op:

En heb je degelijke kennis over:

Als penningmeester heb je daarnaast:

Als bestuurslid voor de portefeuille beleid heb je daarnaast:

Als bestuurslid voor de portefeuille communicatie heb je daarnaast:

 

Wil jij het bestuur versterken? Stuur dan voor 24 november 2019 je CV en motivatie naar bestuur@voltnederland.org